Преобразете старите аксесоари у дома

Омръзнаха ли ви старите възглавници, настолни лампи и вази? А може би нямате възможност да ги замените с нови. Ето че сами можете да ги преобразите до такава степен, че и вие да не ги познаете. Освен това, със сигурност ще се забавлявате в ролята си на дизайнери и художници.

възглавнициУютни филцови възглавници



Можете да си направите филцови възглавници и да осигурите повече комфорт. Използвайте парчета филц, за да украсите обикновените възглавници от магазина. Зашийте парчета, за да създадете своя шедьовър. С този многоцветен дизайн възглавниците ще придадат нов облик на стария диван. Използвайте въображението си и експериментирайте, без да се притеснявате. Понякога най-добрите резултати се получават, когато най-малко ги очаквате.

Нов облик на тръбите у дома

Създаването на промишлен облик с потребителски свещници, изработени от тръби, става все по-популярно. За да постигнете този ефект обаче трябва да се консултирате с електротехник. Когато се работи с окабеляване, винаги се изключва захранването.

Зашийте карта на  възглавницитеЗашийте карта на възглавниците

Ако обичате пътешествията и събирате сувенири от всяка страна, в която сте били, можете да си направите възглавница с карта на света. Намерете изображение от един стар атлас или изрежете картата на любимия си град или дестинация. Сканирайте желаната карта и използвайте софтуер за създаване на огледален образ. След това го отпечатайте на мастилено-струен принтер върху хартия. Нека преобладаващият цвят на възглавницата да е светъл, за да не скрие изображението. Използвайте нагряващата лента и придържайте към плата на възглавницата.

Ефектна филцова лампаЕфектна филцова лампа

Тази пищна лампа създава уют и развеселява атмосферата. Първо измерете височината и обиколката на абажура. След това изрежете правоъгълно парче от вълна в нужния размер. Завъртете надясно и плъзнете върху лампата. Използвайте здрав конец и тропосайте в горната и долната част. Стегнете здраво и зашийте гърба. Украсете лампата със забавни филц цветя за допълнителна красота и блясък.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *