• по добър секс

Храни за по-добър секс

по добър сексС тези храни със сигурност ще нажежиш обстановката в спалнята до краен предел

Мляко
Рецептата на майката природа за здравословен сексуален живот е високо съдържание на мазнини, като пълномаслено мляко, сметана и масло. Мазнините трябва да са в наситен вид, а не транс-мазнини, които се съдържат в маргарина.

Стриди
Знаеш ли какво казват за стридите? Те са отличен афродизиак. Морските дарове са спечелили мястото си в списъка с храни за по-добър секс съвсем заслужено. В тях се съдържа цинк, който помага за производството на сперма и повишава либидото. Опитайте ги варени или сурови.

Черен дроб
Не са много любителите на черния дроб, но те вероятно са добри любовници. Причината? Черният дроб е зареден с цинк, който е необходим за поддържане на оптимални нива на тестостерон.

Червено вино
Според проучване на 800 жени на възраст между 18 и 50 години, изследователи от Университета на Флоренция установиха, че жените, които консумират червено вино имат по-високо либидо, отколкото тези, които предпочитат други алкохолни напитки или са въздържатели. Виното не само помага за ограничаване на задръжките, но ви прави и по-сексуално активни.

Яйца
Знаехме, че са полезни за фигурата ни, но не и за секса. Оказва се, че яйцата са
най-големият символ на плодовитостта. Те са с високо съдържание на витамини В5 и В6, които спомагат за регулиране на хормоналния баланс и борбата със стреса.

Хайвер
О, да! Хайверът е известен афродизиак. Той, също като яйцата, съдържа витамини В5 и В6, които балансират хормоните.

Банани
Не случайно наподобяват формата на пениса. Те са истинска секс храна! Заредени са с калий, магнезий, витамини и ензими, които повишават мъжкото либидо.

Ленено семе
Всички семена – ленено семе, тиква, слънчоглед, мак, ръж, овес, ечемик, съдържат лигнани. Лененото семе обаче е най-богатият хранителен източник на растителни лигнани.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *