• диета

Диета, която наистина действа!

Всеки от нас се е чудил защо няма вълшебна комбинация, при която да ядем и да отслабваме. Всеки казва не яж месо, не яж тестени изделия, не яж пържено, не яж много сладко, не яж това, не яж онова. Ако трябва да спазваме тези правила, то означава, че почти не трябва да ядем, но за наше и ваше щастие има „магическа“ отвара, която ще ви спаси от излишните кила!

Чудодейните качества на меда са неоспорими. Представили сме на вашето внимание неотдавна неговите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Оказва се обаче, че елексирът е истинско чудо в комбинация с канела. Канелата има ред благоприятни за организма ни качества.

Тя спомага за нормализиране на кръвната захар, като е особено подходяща за диабетици. Ароматната подправка е също така изключителен стимулатор за доброто ни настроение. Канелата способства за намаляване на лошия холестерол, което я прави изключително ценна и за предпазване от сърдечно-съдови заболявания. Кафявият прах действа очистително и се справя успешно с различни гъбични инфекции.

Комбинацията между мед и канела е една магическа формула за победа над излишните килограми. Важното тук обаче е, че чрез този начин за отслабване ние ще изгубим изключително и само ненужните мазнини по тялото си. Канелата и медът ще премахнат токсините и шлаките, които затрудняват нормалното функциониране на органите. Отслабвайки ние ще сме с повишено настроение, перфектна концентрация и най-важното няма да се чувстваме изтощени. При тази “диета” ние не губим мускулна маса или важни микроелементи.

Медът

Мед за добро здраве

Ето и вълшебната рецепта – слагаме 1 супена лъжица канела във вряща вода. Оставяме да кисне 30 минути, след което добавяме 2 супени лъжици мед. Пием вечер преди лягане и сутрин на гладно. Ядем всичко и слабеем. А от нас един съвет – започнете още сега новия си разумен режим на хранене в комбинация с вълшебната рецепта и пийте много вода! Успех!

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *