• Диета

Влезте във форма само за 5 дена!

дневна диета

Бърза 5-дневна диета

Искате да свалите няколко килца по възможно най-бързият начин, но нямате време за фитнеса, сутрешен джогинг и други сложни упражнения? Е, няма от какво да се притеснявате, тъй като за всеки проблем си има решение, а в случая ще ви предложим решение, което ще даде ефект само след 5 дена.

Важно е да уточним, че тази диета не трябва да се прилага повече от 5 дена, тъй като е изтощителна за организма. Ако ви харесва, видите че има резултат и искате да я повторите, то трябва да изчакате поне 3 седмици, преди да я започнете отново. Ето я и диетата:

1 ден. За закуска си пригответе си 1 препечена филия от пълнозърнест хляб, 1 чаша кафе без захар и 100-150 гр. сирене, но нискомаслено. За обяд пригответе 200 гр. печени или варени картофи, но без мазнина, зелена салата или салата от домати и краставици. За вечеря – около 200 гр. сварен ориз (може и със зеленчуци) и 1 чаша мляко (нискомаслено).

2 ден. За закуска изяжте 2 ябълки и 1 чаша кафе (отново без захар). За обяд разнообразете с пилешка пържола с гарнитура от задушени зеленчуци (за предпочитане моркови) и чаша мляко. За вечеря – 3 сварени яйца и отново салата.

3 ден. Закуската ви трябва да бъде от кафе, 1 банан и половин кофичка кисело мляко. Обяд от зелена салата, 7-8 маслини и 2 препечени филии, отново от пълнозърнест хляб. За вечеря си пригответе около 200 гр. печено сирене и салата от моркови.

4 ден. За закуска 1 кафе и 1 чаша прясно мляко. За обяд – задушени зеленчуци, като можете да прибавите малко краве масло за вкус. Вечерята да се състои от печена риба и задушени зеленчуци (по избор).

5 ден. Закуска от 1 кафе и 2 сварени яйца. За обяд заложете на пилешка пържола и около 100 гр. ориз. Вечерята трябва да включва варени или печени картофи + 100 гр. извара.

Важно уточнение е, че по време на 5-дневната диета трябва да пиете предимно вода и то около 1 л. на ден. Ако евентуално огладнеете между храненията, можете да хапнете малко зеленчуци или 1 филийка пълнозърнест хляб, но не повече от 3 филии на ден и то трябва да са препечени. Е, това е, успех!

 

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

One thought on “Влезте във форма само за 5 дена!

  1. Краси Иванова
    16.02.2014 at 15:35

    Диетата е трудна, но си заслужава. За 5 дена свалих 5 кг, което си е много добре, препоръчвам я на дамите, които искат да изглеждат добре

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *