• плажове

Топ 5 на най-добрите плажове в света

Лятото наближава и много от нас вече планират къде да прекарат лятната си почивка. Естествено, през лятото почиваме най-често на море.

Ако и вие обичате да се излежавате на плажа, вижте нашите предложения.

Сейшелските острови1. Сейшелските острови – Един от най-предпочитаните за снимки плажове в света с бледо розови пясъци е този на сребърния залив Anse Source d’Argent, който разгръща целия остров La Digue. Искрящите пясъци на фона на извисяващите се гранитни камъни, носени от времето, тюркоазената вода и защитеният от океана риф будят възхищението на туристите.

Малдивите2. Малдивите

Малдивите са перфектната дестинация за вашата лятна почивка. Островната държава се намира в Индийския океан и е известна със своите невероятни коралови острови и шеметни плажове. Страната се превърна в нарицателно за рая независимо дали става дума за младоженци, водолази и любознателни туристи. Мекият въздух обгръща архипелага, а кобалтово сините води привличат погледа. Никога няма да забравите тази природа и удивително красиви плажове.

 Бора Бора, Таити3. Бора Бора, Таити

Бора Бора е сред най-магическите острови, който изграждат Френска Полинезия в Тихия океан. Това пищно парче земя се намира в защитена лагуна от бели пясъчни брегове. Островът е смятан за истинско царство на любовта и романтиката заради романтичната гледка. Туристите го предпочитат заради изолираните плажове, хотели, интимна и спокойна атмосфера.

Хамптън, Ню Йорк4. Хамптън, Ню Йорк

Хамптън включва едни от най-красивите плажове в Лонг Айлънд. Непокътната брегова линия започва около Саутхемптън и продължава на изток до края на острова в Монтоук. Ист Хамптън се харесва изключително много на туристите и с право е сочен за най-атрактивния плаж в Ист Енд.

Ланикай бийч, Хавай5. Ланикай бийч, Хаваи

Мек пясък, люлеещи се палми, бял плаж, буйни тропически растения и безкрайно слънце – всичко това прави Lanikai Beach от най-атрактивните плажове в Хаваите. Брегът е защитен от близкия коралов риф. Водата винаги е наситено зелена с качество на пощенска картичка. Трудно можете да си представите такава красота, ако не я видите с очите си.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *