• Джони Деп

Джони Деп с таен годеж?

Джони Деп и Амбър Хърд

Джони и Амбър са сгодени?

Любимецът на милиони дами по света – Джони Деп се е сгодил. Или поне така твърдят медиите зад Океана, които гръмнаха с новината, че звездата от „Карибски пирати“ и „Самотният рейнджър“ се е сгодил тайно за далеч по-младата си колежка – Амбър Хърд.

50-годишният актьор и 27-годишната актриса се появиха като двойка за първи път преди около седмица, когато те присъстваха на специално гала-събитие, състояло се в Лос Анджелис. Няколко дена по-късно, упорити папараци успяха да щракнат красивата Амбър в ресторант в баровският квартал Бевърли Хил, а на снимката се вижда, че Хърд носи годежен пръстен.

Джони Деп и Амбър Хърд не са потвърдили новината за годеж, но американските медии предполагат, че предложението е дошло някъде около Коледа, когато според вярванията стават чудеса.

Страстите между Деп и Хърд се разпалиха още през 2011-а година, когато те се срещнаха на снимачната площадка за филма „Дневникът на едно пиянде“. Между актьорите веднага се зароди любовна връзка, която по всичко личи, че може да прерастне дори в брак и евентуално наследници.

Припомняме ви, че Джони Деп вече има един брак зад гърба си, като той бе женен за известната френска певица Ванеса Паради. Двамата изкараха цели 14 години заедно, а дори и имат 2 деца – Джак, който е на 11 години и Лили Роуз, която е на 14 години.

Деп и Хърд

Ще издържи ли тази връзка

Сега обаче, по всичко личи, че Джони Деп е хлътнал по новата си половинка, която преди време уж го беше зарязала, тъй като намирала живота на актьора за „много скучен“ и неподходящ за нейните години. Интересна подробност е, че красивата блондинка не веднъж е заявявала своите сексуални наклонности, като тя си пада и по мъже, и по жени. Дали 50-годишният Деп ще успее да устои на своята палава годеничка или тяхната любовна авантюра ще приключи по-скоро от очакваното, за момента само можем да гадаем.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *